Εφηβικό Αιγέας - ΦΟΒ 51-73

   

     Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του εφηβικού μας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΦΟΒ. Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες έπειτα από την πολύμηνη αγωνιστική απραξία. Το τζάμπολ βρήκε τους παίκτες αγχωμένους, και το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει 16 - 16. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΦΟΒ να προηγείται με 7 πόντους. Οι κακές επιλογές και η κούραση συντέλεσαν στο άνοιγμα της ψαλίδας που είχε ως αποτέλεσμα την δίκαιη επικράτηση του ΦΟΒ με 51 - 73. Ο Αιγέας δεν κατάφερε να βρει αμυντικές λύσεις για να αποτρέψει τον Κατολέων από το σκοράρισμα. Τα γρήγορα φάουλ του Σεραφείμ και ο τραυματισμός του Πέππα στον καρπό δεν αποτελούν δικαιολογία για την μέτρια εικόνα που έδειξε ο Αιγέας στο παρκέ. Παίρνουμε τα θετικά από την ήττα, κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική και βλέπουμε μπροστά με στόχο να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. 

     Στα θετικά του αγώνα ήταν η επιστροφή των ομάδων και πάλι στην αγωνιστική δράση, γεγονός που από μόνο του αποτελεί κίνητρο για τους αθλητές να επανέλθουν στο γήπεδο με περισσότερη διάθεση για προπόνηση και ατομική και ομαδική βελτίωση. Ένα επιπλέον θετικό για την ομάδα μας ήταν η συμμετοχή του νεαρού αθλητή του παμπαιδικού μας, Σταμάτη Ψύλλου γεννηθείς το 2008 , που έδειξε ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια συνέπεια και επιμονή μπορεί να έχει κι άλλες ανάλογες ευκαιρίες. 

Διαιτητές: Αναστασάκης - Ντατής

Δεκάλεπτα: 16-16, 13-20, 9-10, 22-18

 Αιγέας (Κώσταλος- Κανελλόπουλος): Παπαδόπουλος 3, Ψύλλος , Άγκο 14, Φωτεινός 3, Κώσταλος, Παπαλιωδής, Παρισίδης 8(1), Ντεντάι 3(1), Πέππας 12, Αντωνιάδης, Σεραφείμ 8(2)

ΦΟΒ (Αμέντας): Παϊδουσης Α., Ισκής, Παίδούσης Π. 2, Σαραντινός, Βαβάκας 3(1), Λεώδης 7(1), Νέος 2, Κατολέων 32(2), Σεζένιας 2, Στείρος 8, Στράβας 9, Παντελής 8(1)

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται cookies απαραίτητα για τις βασικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου.