ΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΟΒ

Με την ομάδα μας πανέτοιμη, το προπονητικό team του ΑΙΓΕΑ με αρχικό προβληματισμό το σχηματισμό της επίλεκτης 12άδας καθώς στη διάθεσή του είχε 16 εφάμιλλες αθλήτριες , μετέβη στο ΦΑΦΑΛΙΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, το Σάββατο 01/11/14. Με τον καιρό σύμμαχο μας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τα κορίτσια του ΑΙΓΕΑ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επί του ΦΟΒ, στην έναρξη του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων. Τα ταλέντα του ΑΙΓΕΑ ξεκίνησαν δυνατά και συγκεντρωμένα και κατάφεραν από την Ά περίοδο να πάρουν διαφορά 11 πόντων, τελειώνοντας το δεκάλεπτο με 3 - 14. Στην ΄Β περίοδο συνέχισαν την καλή τους εμφάνιση αυξάνοντας την διαφορά και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 4 - 24. Στην επανάληψη διατήρησαν την ποιότητα του παιχνιδιού τους και η ΄Γ περίοδος έληξε με 9 - 32. Με το αποτέλεσμα να είναι πλέον μη αναστρέψιμο στην ΄Δ παρίοδο, ο αγώνας έληξε με 17 - 34. 

Συγχαρητήρια στις νέες αθλήτριες του ΑΙΓΕΑ για την καλή εμφάνιση και τη νίκη τους. Επίσης συγχαρητήρια στην προπονήτρια τους Γιασεμή Μάντυ καθώς στην πρεμίερα της προπονητικής της καρίερας (ως Ά προπονήτρια) πέτυχε σημαντική νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Επισημαίνουμε εδώ ότι ο ΦΟΒ νίκησε στην 1η αγωνιστική το ΒΑΟΛ.

ΦΟΒ: (ΑΜΕΝΤΑΣ Κ.) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Α., ΖΑΝΝΙΚΟΥ Υ., ΑΡΜΕΝΑΚΗ Κ., ΜΑΘΙΟΥΔΗ Α., ΧΟΥΛΗ Μ., ΧΟΥΛΗ Κ., ΜΠΑΤΗ Μ., ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΑΛΟΥ Ε., ΚΥΠΡΙΑΔΗ Μ., ΓΑΡΡΗ Ε., ΜΑΘΙΟΥΔΗ Μ. 

ΑΙΓΕΑΣ: (ΓΙΑΣΕΜΗ Μ.) ΜΑΡΙΝΟΥ Ε., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ Ο., ΞΕΝΑΚΗ Η.,Κ ΛΟΙΖΟΥ Φ., ΓΙΑΝΝΙΩΔΗ Ι., ΑΓΚΟ Ρ., ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ Α., ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΥ Κ., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Α., ΓΙΑΝΝΙΩΔΗ Μ., ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ Μ., (ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ Φ., ΜΑΧΑΙΡΑ Α., ΦΡΑΣΚΟΥ Α., ΨΥΛΛΟΥ Κ.)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3 - 14, 1 - 10, 5 - 8, 8 - 2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Ι. - ΚΗΠΩΣΗΣ Γ.