Άρθρα

ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ 101-95

   

    Δεκατέσσερα  χρόνια πέρασαν από την ημέρα ορόσημο για το ελληνικό μπάσκετ και ο άθλος επί των ΗΠΑ (101-95) την 1η Σεπτεμβρίου 2006 στον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ στο Τόκιο, παραμένει ο σπουδαιότερος σταθμός στην ιστορία της Εθνικής ομάδας.

EUROBASKET 2005

     

     Δεκαπέντε  χρόνια  συμπληρώνονται φέτος, από την κατάκτηση του «χρυσού» μεταλλίου στο Βελιγράδι. Ημερομηνία σταθμός η 25η Σεπτεμβρίου για το ελληνικό μπάσκετ, που βρισκόταν για δεύτερη φορά (μετά το 1987) στην κορυφή της Ευρώπης.

     Στη

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ- Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 'ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ'

     

     Ο Γκάλης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μορφές του αθλήματος τη δεκαετία του ’80 και έναν από τους πιο σπουδαίους παίκτες που δεν έχει καταφέρει να προσθέσει στο παλμαρέ του ένα τρόπαιο της Euroleague.

     Ο

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ...33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!

 

   Όσα χρόνια και να περάσουν κανείς δεν θα ξεχάσει στην Ελλάδα το θρίαμβο της 14ης Ιουνίου του 1987! Τότε που ολόκληρη η μπασκετική Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νίκου Γκάλη, του Παναγιώτη Γιαννάκη και της “επίσημης αγαπημένης” όπως ονομάστηκε αργότερα

Σελίδα 1 από 3

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται cookies απαραίτητα για τις βασικές λειτουργίες του δικτυακού μας τόπου.